Prev-Info Kft.

www.prevsec.hu

A Prev-Info Kft. igen fiatal cég, 2011. januárban jött létre és kezdte meg működését, a kínálati oldalról erősen túlzsúfolt biztonsági piacon, a Preventív-Security Zrt. Csoport és az L.A.C. Holding Zrt. Csoport közös leánycégeként. 

 

Cégünk a kedvezőtlen piaci helyzetben való indulásához biztonsággal számíthatott az alapítók és leánycégeik erőforrásaira, hiszen a két együttműködő csoport 16 leánycéget működtet igen kiterjedt tevékenységi körrel.

 

A  Prev-Info Kft. az alapítók erőforrásaira is támaszkodva már az első gazdasági évét is eredménnyel zárta, megszerezte az ISO minősítést, és több pályázaton, önkormányzati közbeszerzésen sikeresen szerepelt, Az eltelt rövid idő alatt jelentős fejlődést tudhatunk magunk mögött. Társaságunk, alapításától kezdve olyan értékeket képvisel, mint az igényesség, tisztesség, magas szakmai és erkölcsi színvonal. Ezeket az értékeket megőrizve szeretnénk hosszú távon a szolgáltatói piac meghatározó szereplői lenni. Következetes piaci munkánk és magas fokon képzett vezető szakembereink munkája eredményeként cégünk már jelentős megrendelés állománnyal bír.

 

További információért látogasson el weboldalunkra!