Kereskedelem

A L.A.C. Holding Zrt. 2016-ban ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját. Az elmúlt évek sikeres és dinamikus fejlődésének köszönhetően a L.A.C. Holding Zrt. 2016-ban önálló kereskedelmi céggel jelenik a hazai és külföldi piacokon.

 

A LAC IMPEX Kft. 2016. január 1-én jött létre azzal a céllal, hogy markánsan képviselje és összefogja az L.A.C. Holding Zrt. cégeihez kapcsolódó összes kereskedelmi folyamatot.

 

A LAC IMPEX Kft. fő tevékenysége az export-import-reexport.

 

A főbb külföldi kereskedelmi irányok a Közel-Kelet, Afrika és a FÁK országai. Ezen belül – a már meglévő és jól működő üzleti kapcsolatok miatt – Kazahsztán.

 

Szakterületek

  • mezőgazdasági termékek, technológiák exportja
  • vetőmag-kereskedelem – szoros együttműködésben a Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Zrt.-vel.
  • élelmiszer- és feldolgozó ipari technológiák, termékek exportja
  • önkormányzati IT technológiák értékesítése (szoftver-hardver)
  • outsourcing

 

A LAC Impex Kft. 2019. november óta az olasz Medical Sud által gyártott termékek kizárólagos magyarországi képviselője. Az olasz cég, vezető szerepet tölt be Európában az eldobható, lebomló, bio  termékek gyártásában. Széles skálája kielégíti a gyógyfürdő, kórház, rendelők, szépségápolási területek, wellness-központok, szállodák, hajók, mentőközpontok és wellness-központok, szépségápolási központok állatklinikák széles körű igényét. Termékeik kiváló minőségű anyagokból készülnek, elsősorban tiszta cellulóz, viszkóz, gyapot és poliextrúziós keverékekből, mindegyik toxikológiai és tolerálhatósági vizsgálatokkal és értékelésekkel tesztelték. További információ az alábbi linken található:
https://www.medicalsud.com

 

Szakmai háttér

 

Magasan kvalifikált, külkereskedelemben jártas, több nyelvet beszélő (angol, német, orosz, perzsa) munkatársaink szakmai tudásuk legjavát adva, magas minőségben nyújtanak kereskedelmi szolgáltatásokat ügyfeleinknek.