Rólunk

"Hass, alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derűl! (Kölcsey)"

 

"Nincs más értelme a létnek, csak amit Te adsz neki."

 

Az L.A.C. Holding 1996-ban alakult, vezetősége képzett és jól bevált üzleti szakemberekből áll. Cégünk elkötelezettsége a kiválóság iránt meghatározó szerepet tölt be szervezetünkben, így biztosítva a szakmaiság és a minőség kultúráját, mind a belső és külső partnereink számára.

 

Célunk, hogy tevékenységünkkel támogassuk partnereink, ügyfeleink működési hatékonyságát, és ez által üzleti sikereik elérését. Cégünk a hosszú távú, mindenki számára előnyös kapcsolatok kiépítésében és folyamatos fenntartásában hisz. Fontosnak tartjuk, hogy kapcsolataink során a kölcsönös bizalom, a szakmai hozzáértés domináljon, az elért eredmények pedig igazi csapatmunkán alapuljanak. Hisszük, hogy egy szervezet stratégiai céljainak eléréséhez a leghatékonyabb eszköz a megfelelő tervezés, a folyamatos nyomon követés, ellenőrzés, valamint az elemzés.

 

A holding széles körben professzionális tanácsadással áll partnerei rendelkezésére: pénzügyi és számviteli, adminisztrációs, minőség-ellenőrzési, informatikai és HR, valamint PR és kommunikációs szolgáltatások területén.

 

Az Igazgatóság elnökének az Etikai Kódex alkalmazására vonatkozó iránymutatása