International Construction Company Zrt.

www.icczrt.hu

A ICC Zrt. 2001-ben eredetileg a legkülönfélébb mélyépítési munkák elvégzésre alakult kft-ként azzal a céllal, hogy kimagasló szakmai tudással, tapasztalattal rendelkező szakembereket alkalmazva egyedülálló minőséget kínáljon a területen.

 

Idővel, éppen munkatársaink kiemelkedő szakértelme révén egyre inkább megnőtt az igény a komplex építési feladatok elvégzésére, irányítására. Ennek következtében 2003 januárjától kezdve fokozatosan álltunk át a projekt beruházásokra, illetve a velük összefüggő teljes körű lebonyolításra. Az alvállalkozók munkájának egymással, illetve a megrendelői igényekkel való összehangolása érdekében egyre magasabb szinten vizsgáltuk be az egyes projektekben résztvevő cégeket. 2005-től korábbi megrendelőink igényeinek megfelelően előtérbe került az általuk finanszírozott munkák műszaki ellenőrzése, továbbá a különféle pályázati kiírások esetén az ajánlatadás segítése.

 

Hiszünk abban, hogy a jó közérzet fenntartásában épített környezetünk milyensége megkérdőjelezhetetlen szerepet játszik, így annak kialakítása során a minőségre fokozottan ügyelni kell a megvalósulás folyamatának valamennyi szakaszában, sőt még azután is. A ICC Zrt. minden esetben kizárólag olyan alvállalkozókkal dolgozik, akik mind ár, mind minőség tekintetében tökéletesen megfelelnek a megrendelő elvárásainak. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink táborában üdvözölhetjük!

 

További információért látogasson el weboldalunkra!