A 2020 Magyarország Étele verseny döntője, október 10-én szombaton került megrendezésre, a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Szakgimnázium és Szakközépiskolában.
A tavalyi sikereken felbúzdulva a Nyereg étterem konyhafőnöke, Herédi Péter idén is megmérettete magát, ezúttal Gyimesi Tamással alkotva egy csapatot.
A döntőbe jutás nem volt kérdés, séfeink magabiztosan kerültek be a legjobb 12 kettő közé.
A verseny kora reggel kezdődött, fél 8-kor már Felcsúton volt a csapat.
Szoros volt a mezőny, mindenki remek ételekkel készült, a zsűrinek nem volt egyszerű dolga!
Herédi Péter és Gyimesi Tamás a Patak ezüstje (Lestyánnal göngyölt pisztráng, parajos túrógombóccal, zöldségfelfújttal, marinált paprikakrémmel és tokaji-s borkaviárral) étel kompozícióval kápráztatta el a zsűrit.
Az eredményhirdetés a Pancho Aréna dísztermében zajlott.
A "HE-GYI" Chef Egylet csapatnévvel induló párosunk idén a 4. helyen végzett, egy - a leghigiénikusabb munkavégzésért járó - különdíjat is bezsebelve.
Gratulálunk a Chef uraknak a nagyszerű eredményért!