Új kereskedelmi vezető a CER Hungary Zrt. vezérkarában

A CER Hungary Zrt. új kereskedelmi vezetője Janó László, aki 2024. augusztusában csatlakozott a vállalathoz.

A vasútforgalmi szakközépiskola elvégzését követően a vasúthoz köthető pályafutását jegyvizsgálóként kezdte a MÁV alkalmazásában. Állomási és vonali tartalékosi és oktatótiszti beosztást is betöltött miután állomásfőnök kereskedelmi helyettesi pozícióra kérték fel. Később a MÁV kötelékében váltott munkakört és területi értékesítési szakelőadói munkakörben folytatta munkáját.

A Széchenyi István Egyetemen közlekedésmérnöki, a Corvinus Egyetemen logisztikai menedzseri végzettséget szerzett, nemzetközi szállítmányozói végzettséggel is rendelkezik.

Tíz évet meghaladó árufuvarozási értékesítési tevékenységet követően ismételten a vasúti fuvarozás gyakorlati lebonyolításának regionális irányítását látta el, mely magában foglalta a Szolnok, Kecskemét, Kiskunfélegyháza Szeged, Kiskunhalas, Baja, Szentes, Hódmezővásárhely, Kiskőrös térségi kiszolgálásokat. Munkaköréhez tartozott többek között a térségi kiszolgálások, technológiák tervezése, szervezése és koordinálása a rendelkezésre álló erőforrások gazdaságos és hatékony felhasználásával. Kiemelt feladata volt a biztonságos üzemvitel, valamint a szolgáltatás minőségének biztosítása, rendkívüli helyzetek kezelése, továbbá a szakmai kapcsolattartás a társszakszolgálatokkal, vasútvállalatokkal, az ügyfelekkel és az érdekképviseleti szervezetekkel.

A CER Hungary Zrt-nél felelősségi körébe tartozik a kereskedelmi csapat irányítása, a kereskedelmi szolgáltatásaik minőségének biztosítása, új, kedvező lehetőségek feltárása, komplex árufuvarozási szolgáltatások nyújtása, és az ügyfélelégedettség jelentős növelése.

 

CERCARGO