Igazgatósági döntések

A CER Cargo Holding SE Európai Részvénytársaság, a 2024. január 24. napján megtartott igazgatósági ülésén elfogadta a leányvállalatai, azaz a CER-csoport valamennyi tagvállalatára vonatkozó 2024. évi üzleti tervet.

 

 

 

Az eredményelvárás jelentősen növekedett az előző évhez képest, mivel a működési terület Lengyelországra és Romániára történő kibővítésével és az eddigi országokban történő akvizícós tevékenység erősítésével az új számok reálisan elérhetővé váltak.

 

 

 

Az Igazgatóság további döntése értelmében a cégcsoport új leányvállalatok alapítását készíti elő Ausztriában és Németországban. A jelenlegi hat uniós országban zajló működés mellé jól illeszthetőek az új célterületek, ahol az üzleti tevékenység megkezdése a negyedik negyedévre várható.

 

 

 

Az Igazgatóság döntött a romániai leányvállalat új ügyvezetőjének kinevezéséről, amely pozíció betöltésére Csíki Árpád kapott felhatalmazást. A cégcsoport jogot szerzett arra, hogy Romániában tehervonatokat közlekedtessen, így az új ügyvezető elsődleges feladata a szükséges erőforrások előteremtése, a működés megkezdése és eredményes fenntartása lesz.

 

CER CARGO