Idén is különdíjat nyert a Nyereg konyhafőnöke!

A 2020 Magyarország Étele verseny döntője, október 10-én szombaton került megrendezésre, a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Szakgimnázium és Szakközépiskolában.

 

A tavalyi sikereken felbúzdulva a Nyereg étterem konyhafőnöke, Herédi Péter idén is megmérettete magát, ezúttal Gyimesi Tamással alkotva egy csapatot.

A döntőbe jutás nem volt kérdés, séfeink magabiztosan kerültek be a legjobb 12 kettő közé.

 

A verseny kora reggel kezdődött, fél 8-kor már Felcsúton volt a csapat. 

Szoros volt a mezőny, mindenki remek ételekkel készült, a zsűrinek nem volt egyszerű dolga!

Herédi Péter és Gyimesi Tamás a Patak ezüstje (Lestyánnal göngyölt pisztráng, parajos túrógombóccal, zöldségfelfújttal, marinált paprikakrémmel és tokaji-s borkaviárral) étel kompozícióval kápráztatta el a zsűrit. 

 

Az eredményhirdetés a Pancho Aréna dísztermében zajlott. 

A "HE-GYI" Chef Egylet csapatnévvel induló párosunk idén a 4. helyen végzett, egy - a leghigiénikusabb munkavégzésért járó  - különdíjat is bezsebelve. 

 

Gratulálunk a Chef uraknak a nagyszerű eredményért! ​

 

 

Nyereg Az Itató