Széchenyi Kertvendéglő

www.szechenyietterem.hu

Széchenyi Kertvendéglő a fürdő ízletes oldala. Egy tányérnyi élmény a Városligetben!

 

A Városliget mindig is a budapesti lakosok kedvelt sétáló- és kirándulóhelye volt, a szabadban eltöltött időt pedig mi más tehetné teljesebbé, mint egy fantasztikus ebéd vagy vacsora a cédrusok és fűzfák ölelésében.

 

A Széchenyi Kertvendéglő Budapest szívében, a Széchenyi fürdő patinás épületének tövében található, és bár a belvároshoz közel van, csodálatos körpanorámájának köszönhetően mégis távol áll a sematikus belvárosi pincehelyiségektől és a régi bérházak éttermeitől. Míg nyáron az étterem nyitott, de ugyanakkor fedett terasszá alakul, télen a burkolat alatt lévő meleg termálvíz gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, így az étterem minden évszakban biztonságot nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. A körpanorámának köszönhetően pedig étkezés közben is részesei vagyunk a természetnek és a liget pezsgő életének.

 

Az éttermet 1927-ben nyitotta meg Marth Károly közvetlenül a fürdő megépülése után. A 110 ember egyidejű befogadására alkalmas éttermünk ideális helyszín családi vagy baráti összejövetelekhez, esküvőkhöz vagy céges rendezvényekhez is, változatos programjainkkal pedig igyekszünk minden korosztály igényeit kielégíteni.

 

További információért látogasson el weboldalunkra!