MÁV-REC Railway Engineering Corporation Kft.

www.mavrec.hu

A MÁV-REC Kft. 2001 es megalakítása óta számos szolgáltatási területen vált sikeressé. E szolgáltatási területek több szálon kapcsolódnak vasúti és általános logisztikai, illetve hulladékgazdálkodási feladatok ellátásához. A 100%-ban magyar tulajdonú cég szolgáltatásainak középpontjában partnerei igényeire szabott, teljes körű kiszolgálási rendszerek kiépítése és működtetése áll. Ez igaz mind a projekt jellegű, mind pedig a hosszú távú stratégiai együttműködésekre egyaránt.

 

A MÁV-REC Kft. által nyújtott valamennyi szolgáltatásra jellemző a szakmai alapokon nyugvó, hatékony, magas színvonalú feladatvégzés, versenyképes árak és kiemelkedő ár-érték arány, valamint az a biztonság és stabilitás, mely elengedhetetlen partnerek stratégiailag fontos feladatainak ellátásához.

 

A MÁV-REC Kft. nagy hangsúlyt fektet az általa nyújtott szolgáltatások fejlesztésére, dolgozói folyamatos képzésére, a minőség- és környezetirányítási rendszerének működtetésére, az informatikai hátterének folyamatos fejlesztésére.

 

További információért látogasson el weboldalunkra!