A LAC Holding Zrt. elnök-vezérigazgatója Magyar Gazdaságért Díjat kapott

2019. október 23.-a alkalmából Magyar Gazdaságért Díjat kapott Horváth László a LAC Holding Zrt. elnök-vezérigazgatója. A díjat Varga Mihály pénzügyminiszter adta át október 21-én a Pénzügyminisztériumban. A Díj odaítélése a Pénzügyminiszter hatályába tartozik, a gazdaság érdekében végzett kimagasló, példamutató tevékenység elismeréséért adományozható, olyan személy vagy szervezet részére, amely a minisztériummal vagy önálló szervvel foglalkoztatási jogviszonyban nem áll. Horváth László a kitartó szakmai munkájával és érdekérvényesítő tevékenységével kiemelkedő eredményekkel segíti a magyar cégek kazah piacra jutását, illetve a kazah cégek magyarországi befektetését.

 

Horváth László szavai a LAC Holding Zrt. cégcsoport összes munkatársa felé:

 

„Kedves Kollégák!

 

Október 23.-a alkalmából megkaptuk a „Magyar Gazdaságért” díjat.

Megkaptuk, mert bár az én nevem van az oklevélen, ezt a kitüntetést egyértelműen az LAC cégcsoport minden munkatársa érdemelte ki. Együtt! Hálás köszönetem érte!

1989 óta, az elmúlt harminc évben az alapokat raktuk le. A következő 10 év a kibontakozás évei lesznek! Megkezdődtek a beruházások egyes cégeknél, másoknál, most készítjük elő azokat! Azokat a kollégákat, akiket én személyesen vettem fel a cégekhez, mindig biztosítottam róla, hogy „unatkozni nem fogsz”. Gondolom, senki nem vonja kétségbe, hogy betartottam az ígéretemet. 

Most azt ígérem nektek, hogy a következő években rájöttök, hogy eddig unalmas volt az élet!

Ehhez kívánok mindenkinek, jó erőt, egészséget! Sok sikert!

Köszönöm, hogy velünk vagytok!”

Horváth László