CER csoport a Transport Logistic kiállításon

2019. június 4. és 7. között került megrendezésre Münchenben a Transport Logistic, a logisztikai szakma legrangosabb seregszemléje és szakvására, amelyen a CER csoport is képviseltette magát a Hungrail standján. Az expo több mint 115 ezer négyzetméternyi területén 62 ország 2162 kiállítója várta a látogatók 123 országból érkező, több mint 60 ezres seregét. Az idei kiállítás fókuszában a robotika, a mesterséges intelligencia, a „kiterjesztett valóság” logisztikai szektorra gyakorolt hatása állt.

A CER megalakulása óta részt vesz ezen a – minden páratlan évben megrendezésre kerülő - magas rangú kiállításon. A cég 2004-ben alakult, így már a következő évben be is mutatkozott a vásáron. A CER csoport vezetősége szerint, ez a részvétel megalapozta a vállalat jó hírét a közép-európai vasúti áruszállítási piacon. „Ennek is köszönhető, hogy idén mind a négy országban - Magyarország, Szlovákia, Csehország, Horvátország - működő cégünk képviseltette magát az eseményen.” – mondta Kukely Márton, a CER Cargo Holding SE vezérigazgatója.

A négy napos rendezvény alatt folyamatos tárgyalások zajlottak mind a négy cég képviselői részéről. A munkatársak a tárgyalások során 15 céggel folytattak konkrét üzleti megbeszéléseket, és számtalan standot látogattak meg.

A CER csoport idén ünnepli 15 éves évfordulóját. Ennek megemlékezéseként ezen a kiállításon tűzték ki először a cég képviselői a „15 éve a pályán” jubilálását szimbolizáló kitűzőt. A CER a 15 éves születésnapja alkalmából érméket is bocsátott ki, amelyeket ezen a kiállításon osztottak először.